Sfida e Paintball, Mozzik & Getinjo, Shiko kush LUAN 3, 26 Tetor 2019, Entertainment Show


Top Channel Albania1.925.973 x viewsPublished on 26 October 2019

Description Of Download Sfida E Paintball Mozzik Getinjo Shiko Kush Luan 3 26 Tetor 2019 Entertainment Show Video Full HdModeratore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja
Të ftuar: Venera Lumani, Lind Islami, Bedri Islami, Remzie Osmani, Nexhat Osmani, Mozzik, Getinjo

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV

Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#ShikokushLuan #LuanaVjollca #TopChannel