Ndaje ose kovën, Shiko kush LUAN 4, 17 Tetor 2020, Entertainment Show


Top Channel Albania245.402 x viewsPublished on 18 October 2020

Description Of Download Ndaje Ose Kovën Shiko Kush Luan 4 17 Tetor 2020 Entertainment Show Video Full HdModeratore dhe Autore: Luana Vjollca
Kapitenë: Florjan Binaj dhe Irgen Çela
Të ftuar: Ardian Bujupi, Finem, Klodiana Shala, Arta Nitaj, Arlinda Dudaj, Adriana Matoshi
Këngëtare: Fifi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#ShikokushLUAN#LuanaVjollca#TopChannel